Ny mand på projektet

I gamle dage – dvs. indtil for nogle måneder siden (!) – tog vores bygmester sig selv af det fornødne tegnearbejde, meget af dokumentationen, ansøgning om byggetilladelse osv.

Som følge af stigende krav fra myndighederne og pga. væsentlig travlhed i byggesektoren har han indledt et samarbejde med en ung konstruktør/arkitekt. Han arbejder nu med vores hus!
Det er den anden tilfældige konstruktør, vi er løbet ind i, og vi er godt nok heldige: Emil er en virkelig dygtig og omhyggelig fyr, og vi føler os i rigtig gode hænder hos ham.

I går holdt vi en møde nr. 2 hos ham, og vi fik gennemdrøftet en masse detaljer. Selv om huset i princippet var færdigtegnet, så dukker der stadig ting frem, der kræver justering eller beslutning. I går var det især den endelige placering af vinduer, brusekabinemål, køkkenindretning, skydedøre og skorsten, der var temaerne.

Før første gang så vi også perspektivtegninger af interiøret, og det ser rigtig godt ud. Vi skal nok lægge de nye tegninger her på blokken, når vi har dem digitalt.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *