Forårsspænding


Så nåede vi april måned, og det er forår udenfor – dog ikke på termometeret, der viste -1,5 C her på Fanø i morges…

Nu er der kun et par måneder til, at byggeriet af Villa Hillside går i gang. Ventetiden bruges på at forberede de mange beslutninger, vi kommer til at tage i nær fremtid.
Vi har været på besøg i Velfac VinduesHuset i Horsens for at se på vinduer og døre af typen Velfac 200 Energy. Vi gav dem vores hustegninger, og et par dag efter fik vi en udførlig oversigt med priser på de vinduer/døre, som vi skal bruge. Indtil videre har Velfac på ingen måde spillet sig af banen.
Alligevel indhenter vi også et tilbud fra Idealcombi, som var vores arkitekts foretrukne.

Og så har vi igen været i køkkenet. Helt præcist har vi besøgt JKE og Designa og fået god inspiration der. De nye linoleumsfronter tiltaler os meget. Det kunne godt blive sådan noget kombineret med lyst træ af en slags, men derudover er vi stadig på herrens mark. Et murstenstraume er der dog langt fra tale om…

Mest fokus har vi dog lige nu på vores aftale med byggefirmaet. I løbet af få dage skulle de gerne sende os en beregning af de samlede udgifter til byggeriet.. Det er vi godt nok spændte på!
I bedste fald bliver det billigere, end det vi selv har skønnet os frem til. I værste fald bliver det så meget dyrere, at vi bliver nødt til enten at reducere/billiggøre projektet eller overveje at gå til en konkurrent i håb om, at de vil kunne gøre det billigere.
Meeen… vi er optimistiske og tror på, at det hele nok skal gå!

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *